TV Pakker 2017
De bedste kampagnetilbud på TV pakker.

Her på siden har vi samlet en række gode tilbud på en samlet TV pakke.

Du kan bl.a. se hvilke TV pakker, der er billigst og hvor mange TV kanaler du får. Du kan klikke på den enkelte TV pakke for, at finde mere information på TV udbyderens hjemmeside. Find den billigste TV pakke eller bare den du synes bedst om og bestil idag.
Klik på "LÆS MERE" for yderligere oplysninger om/bestilling af den enkelte TV pakke.
:
Udbyder Antal kanaler Min pris 6 md. Pris pr. md. TV Pakke Mere info
Fullrate

33 TV kanaler
inkl. kanal 6 og TV3

kr. 1194.-
Kampagne
kr. 199.- Fullrate plus
Gratis oprettelse!
Læs mere om TV fra Fullrate

25 TV kanaler
inkl. TV3 og kanal 5

Kr. 2029.-
Kampagne
kr. 239.- Grundpakke
oprettelse 0 kr.
Læs mere om grundpakken og kabel TV fra Yousee

15 TV kanaler
Telia TV +20Mbit Bredbånd
inkl. TV2 og Kanal 5

kr. 1794.-
Nyhed!
kr. 299.- Telia TV + bredbånd prøv TV pakke fra Telia her til intropris 299 kr. pr. md.

47 TV kanaler
1. md Gratis inkl. TV3+ og kanal 5

kr. 2745.- kr. 549.- Total + Viasat Film
2 md. gratis på tablet og mobil
Læs mere om knivskarpt TV fra Viasat - nu også med Kanal 5

27 TV kanaler
inkl. TV3 og kanal 6

kr. 2394.- kr. 399.- Local pakken Læs mere om knivskarpt TV fra Canal Digital - nu også med TV3

22 TV kanaler
inkl. bredbånd & telefoni

kr. 2574.- kr. 429.- TDC TV lille Læs mere om en samlet løsning fra TDC med telefoni, bredbånd og TV i samme pakke

50 TV kanaler
inkl. bredbånd & telefoni

kr. 2700.- kr. 450.- TV 4All Læs mere om TV fra Telia

22 TV kanaler
inkl. bredbånd & telefoni

kr. 2009.- kr. 322.- TV Lille Læs mere om TV pakker fra Mobilic

24 TV kanaler
inkl. bredbånd & telefoni

kr. 2292.- kr. 299.- Lille TV pakke Denne løsning er inkl. TV, bredbånd og telefoni! Læs mere om TV fra Waoo!
Prøv en film streaming tjeneste gratis i en måned - Klik her for oversigt!

Billige TV pakker

De tv pakker der sammenlignes her på siden har alle sammen gode priser på deres tv pakker. Du skal dog være opmærksom på at priserne på tv pakkerne også varierer i henhold til antallet og kanaler, muligheder og yderlige services tilknyttet til tv pakken. Nogle tv kanaler har også en større værdi end andre kanaler. F.eks. har TV3 og TV2 større værdi end andre tv kanaler. Prisen skal nødvendigvis ikke være afgørende for hvilken tv pakke man vælger, men man bør derimod vælge på grundlag af de kanaler man nu engang ønsker at se. Vi prøver at sammenligne priser på tv-pakker her på siden for at give dig et vejledende overblik over dine muligheder. En del af udbyderne har både internet og telefoni med i den samlede pris, men du bør altid besøge udbyderens hjemmeside for yderligere information, ved at klikke på "Læs Mere".

YouSee Tv pakke og bland selv TV kanaler

De mest benyttede tv pakker er tv pakkerne fra YouSee. Yousee udbyder pt. 3 Tv pakker, grundpakken, mellempakken og den fulde pakke. Der vil dog være områder hvor YouSee ikke tilbydes, da YouSee udbydes som Kabel tv, som betyder at der skal være gravet et kabel ned der hvor du bor. Med YouSee kan du vælge imellem 3 forskellige gode tv pakker. Vi anbefaler Yousee´s TV pakker, da de har det bredeste udbud af TV kanaler til den bedste pris. En anden stor fordel med Yousee er at man ikke skal tilkøbe en boks til hvert TV, hvor man ønsker at se kabel TV. Man skal blot sætte antennekablet i TV´et og så er man klar til at se TV. Yousee tilbyder ligeledes bland selv pakker, hvor man som minimum skal have deres grundpakke og den kan man så supplere med en række bland selv kanaler efter behov.

Telia TV

Med Telia TV og bredbånd kan du se TV på dit fjernsyn, samt din smartphone, tablet og computer - præcis som det passer dig. Du kan både se tv på din tv-skærm og i en lækker og brugervenlig app, som gør det nemt at se live-tv, streaming og leje film fra Danmarks største filmbibliotek. Lige nu kan du få TV og bredbånd i en samlet pakke fra kun 299 kr./md. (normalpris 328 kr./md.). Telia TV tilbyder TV pakker fra 99.- kr. og op til 329.- kr. Telia TV kan tilkøbes, hvis man samtidig har Telia bredbånd.

Canal Digital TV pakker

Hos Canal Digital kan du vælge imellem 3 forskellige TV pakker. Heraf er Family pakken den populæreste med alt indhold til hele familien, nu også med bl.a. TV3 og TV3puls. TV pakken er inklusiv en tv-boks (HD Entertain Mini), parabol og installation. Family pakken er kåret til Testvinder af B.T. Med Family får du skarp billedkvalitet og et bred udbud af TV kanaler, som også fremhæver de gennemskuelige priser. Uden skjulte afgifter og gebyrer.

Fullrate TV pakker

Hos Fullrate kan du vælge imellem fire forskellige TV pakker. Plus TV pakken - der er den billigste tv-pakke fra Fullrate - indeholder 35 TV kanaler inkl. TV2, TV3 og Kanal 6. Den store TV pakke - familie pakken - indeholder 42 TV kanaler, og her får du udover TV2 også kanal 6 og TV3 og TV2 sport mm. Hos Fullrate får du billigt TV med de mest populære TV-kanaler. Du får alt fra film, underholdning, børneprogrammer, nyheder, reality og sport. Vælg mellem Plus og familien pakken med mulighed for tilkøb af sportspakken, der indeholder en række af de mest benyttede TV sportskanaler. TV pakker fra Fullrate Kræver at du har Fullrate bredbånd

TV pakker fra Waoo - Waoo 3

Med Waoo! 3 sammensætter du selv dine TV oplevelser. Hvem sku’ ellers gøre det? Du får bl.a. Fiberbredbånd og Telefoni 0,- TV Pakke inkl. TV on demand og Waoo.tv. Du kan se eller gense tidligere sendte udsendelser med de seks TV on demand arkiver, som følger med i Waoo!’s Store TV Pakke. Og får du lyst til at se TV andre steder i hjemmet, så ser du det bare på din computer eller iPad på waoo.tv. waoo.tv, med online film og TV.

TDC Home Trio (TDC TV)- nu med mulighed for mobiltelefoni

TDC HomeTrio er en samlet pakke med tv, bredbånd og telefoni/mobiltelefoni. Alt sammen gennem dit telefonstik. Så slipper du for besværlige paraboler og antenner.

Med TDC HomeTrio får du:

- Tv, bredbånd og telefoni i én løsning
- op til 70 af de bedste TV-kanaler (TDC TV Viasat stor pakke)
- Lynhurtigt bredbånd
- Fri adgang til TDC Play med 20 millioner musiknumre
- En valgfri præmiere film hver måned
- Pause, spole og optage live TV mv.
- Adgang til TDC store TV arkiv
- Fri adgang til masser at film og TV serier
- Mulighed for at tilvælge ekstra kanaler
- Se TV på dit TV, din tablet eller din smartphone lige meget hvor du befinder dig inden for landets grænser!

Med TDC TV får du op til 70 tv-kanaler på ét fjernsyn, så kan du bl.a. se DR1, TV2, TV2 Zulu, TV3, TV3+, Kanal 5 og 6'eren.

Boxer TV - Vælg selv hvilke kanaler, du vil betale for

Boxer Flex: Kom i gang lige nu - Fra 29 kr./md./kanal.
Sammensæt din egen tv-løsning og tilpas den efter dine behov og tv-vaner. Du kan f.eks. vælge at have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren. Derudover kan du altid se DRs kanaler med Boxer udstyr: DR1, DR2, DR3, DR Ramasjang, DRK og DR ULTRA.

•Bestem selv hvilke kanaler, du vil have i din tv-løsning.
•Vælg så mange eller få kanaler, du har lyst til.
•Tilpas dit kanaludvalg efter, hvornår du ser mest tv. Du kan f.eks. have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren.

TV pakker med TV2

Hvis man stadigvæk har almindelig antenne bør man opleve at signalet på TV2 er forsvundet. TV2 valgte nemlig at gå over til brugerbetalt tv kanal i stedet for licensbetalt i januar 2012 - det betyder at du nu skal du have en TV pakke for at kunne se TV2. De fleste TV pakker har TV2 inkluderet, dog ikke TV pakkerne fra World-TV!

TV udbydere

Vi har nøje valgt de bedste TV pakker, der efter vores vurdering giver den største værdi. Blandt de sammenlignede udbydere er YouSee, Boxer og Telia TV blandt de populæreste - flere af TV pakkerne har inkluderet TV, telefoni og internet i en samlet løsning.Copyright ® 2017 NetSence - Vejen til en god og billig TV-pakke!